Sejler Nyheder


Ingen nyheder på nuværende tidspunkt.

Forum indlæg


korsør lystbådehavn
Der står at rampen er 0-3 ° Kan det virkelig passe. Tænker at den er stejlere ?

Tilføjet af Erik Nymark Hansen - 24/08-22 11:33:02

Emne: Ny bådejer med trailer


Syntes det er en rigtig fin side med oplysninger om hvor man kan sætte sin båd i vandet, men jeg syntes der mangler lidt info, omkring evt hvordan man skal gøre i eks rungsted havn, det koster 100 kr pr gang, men hvordan betaler man og hvis det er havnefogeden man skal betale til , er han/hun der så også tidligt om morgenen, eller plejer i andre at ringe nogle dage før i skal bruge slæbestedet?
håber på lidt tips og tricks fra de erfarne.
mvh Mikkel Kruse
Indlæg oprettet af: ingolf - 07/09-11 14:11:28

Hejsa. Ingen problemer i Rungsted, bortset fra afgiften på 100kr. Du kan uden for lukketid på havnekontoret, som ligger tæt ved slæbestedet trække om kuveter med beddingafgifter. Udfyld kortet og læg 100kr. i kuverten, smid den i postkassen ved kontoret og træk den lille papirlap af. Denne udfyldes og placeres i forruden på din bil. Der er fine parkeringsmuligheder for bil+trailer også tæt ved slæbestedet. God fornøjelse.
Indlæg besvaret af: 15HT - 08/09-11 12:06:51

Mange tak dejligt nemt,
du skulle vel ikke vide om der er andre havne der et lignende system
mvh Mikkel
Indlæg besvaret af: ingolf - 08/09-11 12:37:56

Det skulle foregå på næsten samme måde i Helsingør. Har dog endnu ikke selv prøvet det. Men mon ikke at tingene er beskrevet under skæbesteds detaljer. Kan ikke forestille mig andet :-)
Held og lykke med det hele.
Indlæg besvaret af: 15HT - 26/09-11 13:30:04

Tilbage til oversigten
Du skal være logget ind for at kunne benytte forummet...

Information


Siden har nu været online en del år, og været HELT gratis, men vi bruger flere og flere ressourcer, og siden koster flere og flere penge at holde kørende, derfor er vi nødsaget til at tage et lille gebyr på 29,- kr om året.

Støt siden økonomisk


Hvis du ønsker at støtte udviklingen og driften af slæbesteder.dk, kan du frivilligt indbetale et beløb til os på nedenstående knap.

Database info


Databasen er opdateret.