Sejler Nyheder


Ingen nyheder på nuværende tidspunkt.

Forum indlæg


Vhf
Er der nogen der ved om der er kursus til vhf radio i nord Jylland et sted
Tilføjet af Ras4013 - 14/03-20 09:03:07

Emne: slæbestedet: Lyngsodde


hej. Er der nogle der ved om slæbtstedet under den ny lillebæltsbro er til at komme til på denne tid af året, tænker på at vil i på tirsdag den 03/02-2015.......tænker på om der ligge meget sand, eller det er glat så man ikke kan kommer der fra igen.
Indlæg oprettet af: mth - 01/02-15 14:26:14

Det vist altid godt at have en kost med. Mener ikke der er fliser under trailerens hjul ude i vandet, så den synker hurtigt i. Derfor kan det være lidt svært at komme der fra.
Indlæg besvaret af: Tipman - 26/04-15 20:47:42

Jeg har brugt den rampe mange gange, både sommer og vinter. Har aldrig haft de store problemer.
Der kan være lidt sand på den. Det med at hjulene synker i, er kun hvis det er meget lavvandet og du har et meget langt bil-både sæt.
Har kun set det én gang ved meget lavt vand. En Bayliner på +23" var kørt for langt tilbage, og trailerhjulene var kørt forbi betonpladerne, og den sank i da de fik båden op på traileren. Problemet var dog ikke større, end de bare tog båden af igen og kørte trailer og bil 1 meter længer op ... og der var stadig vand nok til den store båd.
Indlæg besvaret af: MichaelJ - 12/08-15 18:41:15

Tilbage til oversigten
Du skal være logget ind for at kunne benytte forummet...

Information


Siden har nu været online en del år, og været HELT gratis, men vi bruger flere og flere ressourcer, og siden koster flere og flere penge at holde kørende, derfor er vi nødsaget til at tage et lille gebyr på 29,- kr om året.

Støt siden økonomisk


Hvis du ønsker at støtte udviklingen og driften af slæbesteder.dk, kan du frivilligt indbetale et beløb til os på nedenstående knap.

Database info


Databasen er opdateret.