Sejler Nyheder


Ingen nyheder på nuværende tidspunkt.

Forum indlæg


Vhf
Er der nogen der ved om der er kursus til vhf radio i nord Jylland et sted
Tilføjet af Ras4013 - 14/03-20 09:03:07

Emne: Nu Gratis at bruge slæbestedet i Hou havn


Gratis at bruge slæbestedet i Hou havn.

Det er med stor glæde at vi kan offentliggøre, at det fra sæsonen 2015 og de næste 4 år er gratis for alle at benytte slæbestedet ved havnen i Hou.(Nord for Hals)

Hou Havn har gennem længere tid været i dialog med forskellige klubber og foreninger for at få mere liv på havnen. En af dem er hjemmesiden smaabaadsfiskeri.dk, der hvert år afholder et arrangement fra havnen. Erik kusk fik den idé at søge en sponsor til slæbestedet for at gøre det gratis at søsætte sin båd fra havnens slæbested.

Det lykkedes at få en aftale på plads med Sparekassen Vendsyssel, som vi har lavet en god 5 årig aftale med.

Havnefoged Frank Ove Pedersen forventer, at sponsoraftalen kan være medvirkende til at trække flere turister til havnen. Turisterne kommer i dag langvejsfra med deres båd på trailer. Så han ser frem til en øget aktivitet på havnen. En aktivitet, der gerne skulle smitte af på hele området.

Erik Kusk Larsen fra Smaabaadsfiskeri.dk er glad for aftalen.
Vi har mange lystfiskere tilknyttet hjemmesiden. De tager ofte ud med deres båd og de vil helt sikkert vælge Hou Havn, når de fremover planlægger en tur på Kattegat.

Erik vil benytte sit store netværk til at sprede budskabet og han er sikker på, at flere vil benytte sig af den gratis mulighed.
Lige som tidligere år er der til sommer planlagt ”Hou småbåds træf” - et arrangement fra Hou, der finder sted i juni 2015. Se mere information på www.smaabaadsfiskeri.dk.

Hvor der også ligger kort med waypoints på, hvor man kan se hvor der fiskes i Hou området. Kortet bliver løbende opdateret som man finder nye fiskepladser.

Afdelingsdirektør Søren Brix Kjelgaard fra Sparekassen Vendsyssel, Ulsted er ligeledes tilfreds med aftalen. Søren udtaler;
Vi bliver mere synlige på havnen i Hou, og samtidig er vi medvirkende til at tiltrække flere turister til området. Flere turister skulle gerne smitte af på områdets forretninger og skabe mere liv i sommerhusene. Vi er i forvejen eneste pengeinstitut i Hou med pengeautomat.
MVH

Krister Grafström og Erik kusk Larsen

Indlæg oprettet af: kusk - 01/01-15 22:12:18

Tilbage til oversigten
Du skal være logget ind for at kunne benytte forummet...

Information


Siden har nu været online en del år, og været HELT gratis, men vi bruger flere og flere ressourcer, og siden koster flere og flere penge at holde kørende, derfor er vi nødsaget til at tage et lille gebyr på 29,- kr om året.

Støt siden økonomisk


Hvis du ønsker at støtte udviklingen og driften af slæbesteder.dk, kan du frivilligt indbetale et beløb til os på nedenstående knap.

Database info


Databasen er opdateret.