Sejler Nyheder


Ingen nyheder på nuværende tidspunkt.

Forum indlæg


Vhf
Er der nogen der ved om der er kursus til vhf radio i nord Jylland et sted
Tilføjet af Ras4013 - 14/03-20 09:03:07

Emne: betalene slæbesteder


har en dejlig 14 fod jolle og fisker lidt.....de steder hvor man skal betale ...hvordan gør man......ringer man inden man kører hjemmefra for at tjække om hvem der har en nøgle/pengekasse ....man kan vel ikke regne med døgnbemanding....hi hi....er der et årskort til alle slæbesteder eller lign....hilsen Ole
Indlæg oprettet af: judodrengen - 04/12-13 19:01:18

Du har ikke fået nogen svar - så jeg prøver at give et: - det er meget forskellig fra sted til sted. Nogle steder er der en betalingsautomat (til dankort) og det er dejligt nemt og andre steder skal der betales kontant i en kasse. Andre steder skal man finde en der kan tage imod pengene. Hvor er det du vil sætte i henne? - mit råd er at finde ud af forholdene de steder der er aktuelle og så sætte sig ind i reglerne.
Synes som regel det virker fint og fleksibelt ved de forskellige slæbesteder.
God vind!
Indlæg besvaret af: tol - 16/12-13 16:19:43

har oplevet at nogle slæbesteder har bom for når man ankommer, dvs at man skal være der når andre kommer og være tilbage igen inden en eller anden lukker bommen igen. Nappedam ved Kalø er det svært at komme i kontakt med ledelsen pr telefon, så der må der satses hvis slæbestedet skal benyttes, 60 kr
Indlæg besvaret af: huniersabro - 22/11-14 06:13:02

Tilbage til oversigten
Du skal være logget ind for at kunne benytte forummet...

Information


Siden har nu været online en del år, og været HELT gratis, men vi bruger flere og flere ressourcer, og siden koster flere og flere penge at holde kørende, derfor er vi nødsaget til at tage et lille gebyr på 29,- kr om året.

Støt siden økonomisk


Hvis du ønsker at støtte udviklingen og driften af slæbesteder.dk, kan du frivilligt indbetale et beløb til os på nedenstående knap.

Database info


Databasen er opdateret.