Sejler Nyheder


Ingen nyheder på nuværende tidspunkt.

Forum indlæg


Vhf
Er der nogen der ved om der er kursus til vhf radio i nord Jylland et sted
Tilføjet af Ras4013 - 14/03-20 09:03:07

Emne: Slæbested, jolle, Nordsiden af Horsens Fjord


Mojn!

Kan det seriøst passe, at man på de yderste 20 km af Horsesn Fjord, på nordsiden, ikke har ét eneste slæbested? Er der én, der har kendskab til et sted man kan smide en jolle i fra trailer, bilen er ikke 4x4 :-(

Enten skal man altså til Hou, eller også smide den i vandet, inde ved Sundet - hvor både der rager en meter over vandet, ikke kan komme ud på fjorden ved højvande...
Indlæg oprettet af: PerMongo - 23/07-13 09:30:18

Jeg følger lige med her :-)
Indlæg besvaret af: brimy - 24/07-13 02:31:13

Jeg tog bilen rundt i går - men havde selvklart ikke taget kamera med. Men:
Ved Sondrup Strand kan man, med lidt god vilje, og fornuftig vandstand, godt smide en jolle i vandet fra trailer. Der er asfalt godt ned til stranden, men ingen broer og ikke meget dybde da det er ret ud fra stranden.

Så kørte jeg videre ud til Alrø-dæmningen, og der kan man også sætte i fra stranden, lige inden man kører over dæmningen, kan man dreje til højre ned på stranden.

Begge steder altså isætning på strand - og ved Alrø var det bare siv som underlag - og uden 4x4 kan det blive bøvlet at få det hele med op igen :-(

Ovre på Alrø (første vej der går ned til stranden på højre hånd, ca et par km inde på øen) er der også en mulighed - og her har engang været en lille færgeoverfart tror jeg - men igen, isætning fra stranden. Dog bedre vanddybde.

Det er utroligt der ikke er et slæbested på den strækning!!!
Indlæg besvaret af: PerMongo - 24/07-13 09:35:43

Tilbage til oversigten
Du skal være logget ind for at kunne benytte forummet...

Information


Siden har nu været online en del år, og været HELT gratis, men vi bruger flere og flere ressourcer, og siden koster flere og flere penge at holde kørende, derfor er vi nødsaget til at tage et lille gebyr på 29,- kr om året.

Støt siden økonomisk


Hvis du ønsker at støtte udviklingen og driften af slæbesteder.dk, kan du frivilligt indbetale et beløb til os på nedenstående knap.

Database info


Databasen er opdateret.