Sejler Nyheder


Ingen nyheder på nuværende tidspunkt.

Forum indlæg


Vhf
Er der nogen der ved om der er kursus til vhf radio i nord Jylland et sted
Tilføjet af Ras4013 - 14/03-20 09:03:07

Emne: Slæbested ved Handbjerg Marina


Hej
Vi er i øjeblikket i gang med at oprette en ny havn i den sydlige del af Limfjorden. I denne havn skal der selvfølgelig også være et godt slæbested.
Er der nogen der har nogle mål på et ideelt slæbested?
Vil du se mere om vores ny havn så kig her: www.handbjergmarina.com

mvh Bent
Indlæg oprettet af: mail@bentc.dk - 26/06-13 22:13:18

Jeg mener en rampe bør være forholdsvis flad. Rampen i den nærliggende gyldendal havn for eksempel er så stejl at det mindste regn så kommer jeg aldrig op derfra uden at brænde både dæk og kobling af. omvendt så elsker jeg slæbestedet i Hanstholm (bortset fra at der ikke er nogen ordentlig bro) Der er god plads til siderne. let at bakke til og super let at komme op fra. Et andet godt slæbested I kan bruge som skabelon er Marselisborg lystbådehavn (her er det dog lidt svært at vende efter man er kommet forbi bommen) men en andne vigtig ting er også at det skal være nemt at betale for brugen. Her er gyldendal igen et godt eksempel på hvor let det kan gøres, og skive lystbåde havn et godt eksempel på hvordan man nærmest aktivt kan gøre at jeg holder mig væk.

Indlæg besvaret af: pedersdal - 02/07-13 15:46:17

Tilbage til oversigten
Du skal være logget ind for at kunne benytte forummet...

Information


Siden har nu været online en del år, og været HELT gratis, men vi bruger flere og flere ressourcer, og siden koster flere og flere penge at holde kørende, derfor er vi nødsaget til at tage et lille gebyr på 29,- kr om året.

Støt siden økonomisk


Hvis du ønsker at støtte udviklingen og driften af slæbesteder.dk, kan du frivilligt indbetale et beløb til os på nedenstående knap.

Database info


Databasen er opdateret.