Cellegummi

Forum indlæg


korsør lystbådehavn
Der står at rampen er 0-3 ° Kan det virkelig passe. Tænker at den er stejlere ?

Tilføjet af Erik Nymark Hansen - 24/08-22 11:33:02

Billig Bådforsikring gennem Slæbesteder.dk
Slæbesteder.dk har indgået en aftale med forsikrings selskabet Velos Insurance omkring bådforsikringer til vores medlemmer.

Du har nu muligheden for at sammenligne din eksisterende bådforsikring med et uforpligtende tilbud fra en ny aktør på det danske forsikringsmarked.
Det eneste du skal gøre, er at klikke på billedet øverst på denne side, så vil du komme ind på vores partner side på Velos forsikring, hvor du kan indtaste oplysninger omkring dig selv og din båd. Herefter vil du kort tid efter modtage et tilbud.

Velos Insurance er et britisk familieejet selskab, som er begyndt at tilbyde bådforsikringer og lystbådforsikringer i Danmark til fordelagtige priser og med gode dækninger.
Selskabet er coverholder for Lloyds i London og har mange års erfaring med bådforsikringer. Der tilbydes både ansvar og kasko dækninger, og det hele kan samles i en All-Risk-Policy forsikring.

Velos er forsikringsspecialister på det maritime område, og tilbyder derfor både kasko og ansvar. Der tilbydes sejlbådsforsikring, motorbådsforsikring, speedbådsforsikring og yachtforsikring for alle nyere lystbåde under 40 år.

Se om du kan spare penge på din bådforsikring, eller se om du kan opnå en bedre dækning for samme pris, bestil et uforpligtende tilbud allerede idag... Klik på billedet øverst !

Information


Siden har nu været online en del år, og været HELT gratis, men vi bruger flere og flere ressourcer, og siden koster flere og flere penge at holde kørende, derfor er vi nødsaget til at tage et lille gebyr på 29,- kr om året.

Støt siden økonomisk


Hvis du ønsker at støtte udviklingen og driften af slæbesteder.dk, kan du frivilligt indbetale et beløb til os på nedenstående knap.

Database info


Databasen er opdateret.